Ceramicguard longlife

Här sker inga lackkonserveringar på löpande band utan här sätts du och din bil i fokus genom en personlig kontakt under och efter din vistelse hos oss. Förarbetet är grunden till att din lackförsegling ska hålla så länge som möjligt. Därför är en grundlig polering i flera steg gjord av en erfaren bilvårdstekniker avgörande för ett perfekt resultat och maximal glans. Då har du det ultimata skyddet på din bil året runt.

 
bevarar glansen i år framöver
gör bilen smutsavvisande och lättvättad
certkifikat med garanti

Ceramic guard longlife 

6500 :-

 • Total lackrengöring
 • Grovpolering, borttagning av repor och defekter
 • Finpolering
 • Ceramic guard longlife
 • Garantibevis

Ceramic guard longlife Nybil

5500:-

 • Total lackrengöring
 • Finpolering
 • Ceramic guard longlife
 • Garantibevis

Glassguard glasbehandling

550:-

 • Polering av rutor
 • Smuts och vattenavvisande behandling för rutorna

Vad är keramisk lackförsegling?

En keramisk lackförsegling är ett lackskydd som ersätter ett traditionellt vax men är betydligt hårdare och har ofta flera års hållbarhet. Man behöver därmed aldrig mer vaxa bilen om man har fått denna behandling. Idag är keramisk lackförsegling det vanligaste lackskyddet som används.

Medlet appliceras på lacken antingen när den är ny eller efter en noggrann utförd polering på en äldre lack. Medlet som används innehåller grundämnet kisel och sammansättningen i medlet binder med lacken vid applicering som gör att lacken får en högre hårdhetsgrad och blir extremt hydrofobisk och smutsavvisande. Detta gör att lacken behåller sin glans, håller sig ren längre och blir mycket lättare att göra ren när det är dags för tvätt.

Vem har den bästa behandlingen?

Det kan vara svårt att välja fabrikat av lackskydd för sin bil. Men enligt min mening skiljer det inte mycket i kvalitet om man jämför mellan de mest kända fabrikaten. Ofta betalar många bara för märkets skull. Men man får inte förbise att det är nog så viktigt vem som utför arbetet med poleringar och grundarbeten som krävs. Det är grunden för ett hållbart och perfekt resultat. Därför är ett råd att välja någon som har lång erfarenhet och gör det med största noggrannhet.


Varför välja oss?

Om du lämnar din investering hos oss så kan jag lova att den är i goda händer.  Jag kan garantera att du får tillbaka din bil i med maximal glans och med ett långsiktigt skydd. Jag har genom åren arbetat med många utav dom mest kända lackskyddsfabrikaten och har valt att arbeta med Lahegas keramiska lackkonservering. Lahega är ett Svenskt företag som har utvecklat bilvårdsprodukter i 50 år. Med Lahegas lackkonservering kan jag vara säker på att lackskyddet håller vad den lovar och kräver därför inga dyra påfyllningar för att behålla sin hållbarhet. Men som många andra bilvårdsföretag erbjuder vi en s.k kontrolltvätt där vi ser över lacken och förstärker lackskyddet med en topcoat om så önskas. 

Du som kund erhåller ett certifikat på att din bil är lackskyddsbehandlad.