Jag har genom arbetat med dom flesta utav dom mest kända lackskyddsfabrikaten och har valt att arbeta med Lahegas keramiska lackkonservering. Lahega är ett Svenskt företag som har utvecklat bilvårdsprodukter i 50 år. Med Lahegas lackkonservering kan jag vara säker på att lackskyddet håller vad den lovar och kräver därför inga dyra påfyllningar.
Lika viktigt är det att ett väl utfört förarbete med polering görs innan man lägger lackskydd. Därför kan du som kund känna dig trygg med att en erfaren bilvårdstekniker utför arbetet.
Du som kund erhåller ett certifikat på att din bil är lackskyddsbehandlad.

/Thomas Johnsson

ceramicguard xl

Ceramicguard XL är ett 2-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och extra lång hållbarhet på 5 år utan påfyllningar. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Önskas ännu mer glansdjup så kan steg 1 läggas i upp till tre lager. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard XL kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

Pris:   7500 :-  
 JUST NU KAMPANJERBJUDANDE! 5900:-

Boka till en glasbehandling för halva priset !

ceramicguard one

Ceramicguard one är ett 1-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och hållbarhet på 18 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard one kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

Pris:   5500 :-

glassguard

En behandlad ruta blir vatten och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Då vattendropparna glider av glaset av fartvinden behöver inte heller vindrutetorkarna användas lika mycket som tidigare. Rutan blir efter behandlingen tätare vilket gör att is,
smuts och insekter m.m. inte får fäste på glaset som därför blir lätt att rengöra.

Pris: 750:-
( 375 :- vid bokning i samband med lackskydd)

läderbehandling

Vi börjar alltid med att rengöra skinnet med specialanpassade rengöringsmedel för att tvätta bort fett,fläckar och ingrodd smuts. Därefter impregneras skinnet med läderbalsam.
Klädseln har nu fått en ökad motståndskraft mot UV-strålar, uttorkning och fläckar.

Pris: 350:-

textilimpregnering

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska. Fläckar får sedan svårt att uppstå. Du kan lätt torka upp det som kanske råkar spillas med en trasa eller papper. Rekommenderas på nya bilar eller efter en klädseltvätt.

Pris: 850:-