Vi har sammansatt ett urval av rekondpaket som vi tror passar dom flesta. Men om du vill ha något specifikt utförts på din bil så tveka inte att kontakta oss.

Rekonditionering basic

Med en rekonditionering basic får du hela bilen totalt rengjord. Kaross och motorutrymme tvättas grundligt med miljövänliga avfettningsmedel. . Vi gör en total genomgång av bilens invändiga utrymme med specialanpassade verktyg och rengöringsmedel. Rutorna putsas ut och invändigt.

kampanj: 2400:-      
Ord pris: 2700:-


 Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt. 
 
Pris: 750:-
 Tips: Komplettera även med ac-rengöring!  (Se längst ner på sidan)

Rekonditionering premium

En rekonditionering premium innebär att vi åtgärdar bilen interiört och exteriört för att återställa bilen så nära nyskick som möjligt. Kaross och motorutrymme tvättas grundligt med miljövänliga avfettningsmedel. Lacken maskinpoleras i flera steg med polermedel som anpassas efter lackens skick för att få bort repor och återställa glansen. Därefter får bilen ett vax som skyddar lacken. Vi gör en total genomgång av bilens invändiga utrymme med special anpassade verktyg och rengöringsmedel. Rutorna putsas ut och invändigt.

kampanj: 4200:-
Ord pris: 4700:-Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt.

Pris 750:-
Tips! Komplettera även med ac-rengöring!  (Se längst ner på sidan)

Rekonditionering premium + lackskydd

En rekonditionering premium innebär att vi åtgärdar bilen interiört och exteriört för att återställa bilen så nära nyskick som möjligt. Kaross och motorutrymme tvättas grundligt med miljövänliga avfettningsmedel. Lacken maskinpoleras i flera steg med polermedel som anpassas efter lackens skick för att få bort repor och återställa glansen. Därefter får bilen ett ca 2 år hållbart lackskydd som skyddar lacken. Vi gör en total genomgång av bilens invändiga utrymme med special anpassade verktyg och rengöringsmedel. Rutorna putsas ut och invändigt.

kampanj: 5800:-  

Ord pris: 6500:-


Tips! Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt.

Pris 750:-

Klädseltvätt

Klädseltvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Vid en klädseltvätt används hetvatten i kombination med en smutslösande kemikalie. Vi använder en speciell tvättmaskin som sprutar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet. Detta ger textilen en genomsköljning så att smutsen försvinner. Efter tvätten torkas klädseln med hjälp av en avfuktare över natten.

Pris: 750:-

AC-rengöring och interiör desinfektion

En ac-rengöring rekommenderas att göra en gång om året. Speciellt efter vintern då ac-systemet inte använts på länge. Över tid så bildas smutspartiklar och kondens. Därmed blir det mögel och bakterie tillväxt i systemet och det vill man inte ha in i kupèn.
Rengöringen sker genom ozonbehandling och desifektionsmedel i luftkanelerna och även i hela kupèn. På så sätt så dödar man bakterier, dålig lukt och även virus.


pris: 795:-